Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. Introducere

2. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale 

Datele dumneavoastra personale (adresele de e-mail) vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/ se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. www.teatrulmuzicalambasadorii.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti.

3. Premii si concursuri 

Teatrul Muzical Ambasadoriiisi stabilieste singura regulamentele concursurilor/tombolelor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De premii beneficiaza doar acei castigatori care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, premiile oferite in cadrul concursurilor/tombolelor sunt acordate in perioada de timp in care consursul este valid si numai in limita premiilor disponibile. Teatrul Muzical Ambasadorii prin pagina www.teatrulmuzicalambasadorii.ro poate intrerupe in orice moment un concurs fara nici o notificare prealabila.

4. Greseli de tiparire 

In eventualitatea in care pretul biletului sau unele caracteristici ale spectacolului au fost afisate gresit, https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/va remedia eroarea in cel mai scurt timp.                                                                                                                                                                                                                       

5. Dispute si conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/ si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/si vizitatorii paginii, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Sari la conținut