TEATRUL MUZICAL AMBASADORII DUCE FAIMA ROMÂNIEI ÎN LUME

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII DUCE FAIMA ROMÂNIEI ÎN LUME

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII a reprezentat ROMÂNIA la importante festivaluri internaționale și este câștigător a două nominalizări pentru Grand Prix la categoriile Vocal Art si Dance, 3 medalii de aur, 25 de Premii de Excelență, al Plachetei Discovery la WORLD CUP OF FOLKLORE – Veliko Târnovo 2019, câștigător a 25 de Premii Speciale și al Premiului de Excelență în Artă la Festivalul ROMANIMA – Nurnberg 2019, precum si al Trofeului INTERNATIONAL CHILDREN’S FESTIVAL- NEW DELHI, unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din lume.
La finalul anului 2020, TEATRUL MUZICAL AMBASADORII a participat la WORLD CUP OF FOLKLORE 2020 online, eveniment organizat de EAFF (European Association of Folklore Festivals), partener UNESCO, la care au luat parte peste 100 de grupuri din întreaga lume. Cu această ocazie, TMA a adăugat în palmares distincții importante: SPECIAL AWARD, singurul premiu acordat de EURO-FOLK ACADEMY, coordonatorul festivalurilor internaționale organizate sub auspiciile EUROPEAN ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS, LAUREATE I – GOLD DIPLOMA și o invitație oficială la BALKAN CHAMPIONSHIP OF FOLKLORE “EURO FOLK – 2021”.

În prima lună a anului 2021, soliștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII au obținut zece premii importante, între care trei GOLDEN DIPLOMA, Laureate 1st degree, la prima ediție a Competiției Internaționale GOLDEN VOICE, eveniment organizat online de EURO FOLK ACADEMY, în colaborare cu WORLD ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS și EUROPEAN ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS – parteneri UNESCO.

Recent, artiștii teatrului au participat la Festivalul Internațional COPENHAGEN STARS 2021, aflat la prima ediție online, eveniment la care s-au înscris peste 600 de artiști, din 15 țări ale lumi. Baritonul SILVIU ALEXANDRU MIHĂILĂ a fost declarat căștigătorul GRAND PRIX la secțiunea Classical Voice/Opera (Professionals). Soprana ANDREEA BUCUR-BLIDARIU a obținut I PRIZE AWARD la aceeași secțiune, iar Ansamblul de Balet al TMA a adăugat în palmares III PRIZE AWARD la categoria Dance / Choreography (Professionals).

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut