Te iubesc – Carmen Mariana Ardeleanu, psiholog

Te iubesc – Carmen Mariana Ardeleanu, psiholog

Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun.”  Paulo Coelho

Iubirea ești TU!

Iubirea este cea mai pură și sinceră emoție pe care omul o trăiește, este bunătatea de a fi și de a oferi din plinul tău.

Atunci când TE IUBEȘTI viața ta este armonie, bucurie, vezi frumosul în tot ce te înconjoară, ești receptiv la mesajele pe care le primești, gândești pozitiv, te respecți și îi respecți pe cei cu care interacționezi, ai mai multă încredere în tine și toate acestea corpul le va transmite, pentru că el este oglinda gândurilor și a sufletului tău.

 

Iubindu-te, dispare critica/autocritica, îți accepți greșelile și înveți cu ajutorul lor, ești capabil să oferi și să primești iubire prin simplul fapt că știi ce presupune și cum să transmiți aceste cuvinte atât de vibrante: TE IUBESC!

Copilul care primește și simte căldura părintească este în echilibru cu el și cu ceilalți, este echilibrat din punct de vedere emoțional, arată compasiune față de semeni, iar relațiile cu cei din jurul său sunt constructive și sănătoase.

Cum poți să oferi iubire?

Cu ajutorul cuvintelor, prin intermediul faptelor bune, oferind mângâiere, atingeri, îmbrățișări, cu ajutorul cadourilor și petrecând timp de calitate cu cei dragi.

Atunci când îi oferi copilul zâmbete, îmbrățișări, laude, încurajări, sărutări, când știe că îi ești alături, relația voastră se consolidează și se formează bazele unei legături solide, bazată pe iubire, respect, înțelegere și armonie.

Chiar dacă faptele tale o arată, nu uita, ori de câte ori simți să rostești un sincer “te iubesc”!

 

Care este limbajul tău de iubire?

 

Carmen Mariana Ardeleanu, psiholog

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut