Figaro Style

Projects Figaro Style

Figaro Style

                                                  adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini

FIGARO STYLE, adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini, este cea mai recentă premieră a TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII

Povestea îl readuce în lumina reflectoarelor pe Figaro, bărbierul plin de umor, iubit de un întreg oraș, care conferă farmec poveștii de dragoste dintre neliniștitul Conte Almaviva și încântătoarea Rosina. Fata este păzită cu străşnicie de tutorele ei, bătrânul și avarul doctor Bartolo, care intenţionează să o ia de soție doar pentru a intra în posesia averii sale. Dar Rosina îl iubeşte pe Almaviva, care îi cântă serenade sub fereastră. Speranţele celor doi îndrăgostiţi se află în mâinile iscusitului Figaro. Prin nenumărate tertipuri, acesta reușește să îi unească, asigurând un final fericit al poveștii.

Dan Tudor, regizor de succes al genului comic, îmbină în acest spectacol o capodoperă muzicală cu una teatrală într-o viziune modernă, ștergând limitele dintre cele două genuri printr-o neașteptată reinterpretare. Personajele sunt prezentate într-o viziune originală, cu un umor molipsitor. Starea de somnambulism a celor doi îndrăgostiți și permanenta schimbare de situații, care mai de care mai amuzante, controlată de Figaro, contribuie din plin la crearea unei atmosfere de feerie comică.

Galerie

Distribuție

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut