Bărbierul din Sevilla

„Bărbierul din Sevilla” oferă o incursiune în viețile personajelor sale memorabile: contele Almaviva, doctorul Bartolo, fermecătoarea Rosina și, bineînțeles, cel mai celebru bărbier din lume, Figaro. Adaptarea modernă pentru copii și tineri, inspirată din celebra operă a lui Gioachino Rossini, acest spectacol combină tradiția cu elemente contemporane, prezentând publicului de toate vârstele o poveste de dragoste, umor și aventură.
Partenerul oficial al acestui spectacol este Kaufland România.
Teatrul Muzical Ambasadorii, cunoscut pentru abordarea sa inovativă, îmbogățește scena artistică cu această interpretare îndrăzneață a clasicului „Bărbierul din Sevilla”. Spectacolul este realizat cu sprijinul partenerului oficial, Kaufland România, și promite o experiență de neuitat, animată de muzică și dialoguri pline de umor.
„În mod special, această producție își propune să atragă publicul tânăr și foarte tânăr, iubitor de teatru, muzică și de povești captivante. Prin această adaptare plină de farmec, <<Bărbierul din Sevilla>> devine o poartă către magia teatrului și o lecție de istorie culturală accesibilă și atrăgătoare”, a declarat managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan.
Vârsta minimă recomandată: 7 ani
Acest spectacol este o producție a Teatrului Muzical Ambasadorii, singurul teatru pentru copii și tineret de sub tutela Ministerului Culturii, care anul acesta împlinește 5 ani de la înființare.
Vă așteptăm în lumea Teatrului Muzical Ambasadorii, unde ne distrăm, cântăm, dansăm și celebrăm 5 ani fantastici!
Distribuția

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut