La mulți ani, Alexandru Mălăeru – balerin

La mulți ani, Alexandru Mălăeru – balerin

 

1. La mulți ani, Alexandru! Ce eveniment profesional sau moment ai putea descrie ca fiind memorabil din 17 august 2022 până azi, când aniversezi nașterea ta?

Mulțumesc frumos. În ultimul an au fost foarte multe momente memorabile, încât nu mă pot decide la unul singur. Toate au lucrat la dezvoltarea mea profesională, toate au fost constructive și, binențeles, vor rămâne în sufletul meu permanent. Când spun “momente” mă refer atât la minunatele spectacole TMA, cât și la repetiții, workshop-uri, deplasări și multe alte evenimente petrecute alături de echipă.

 

2. Dintre rolurile susținute în spectacolele în care ai fost pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii, care ți-a rămas în suflet?

Toate rolurile pe care le-am avut m-au fascinat. Plecam de la o concepție minimalistă până transformam personajul în ceva extraordinar, însă pot spune că rolul de „cocoș” din Cutiuța Muzicală, atât partea 1, cât și 2, mi-a rămas în suflet cel mai mult. Este un personaj complex, mă simt în largul meu să îl joc și este unul dintre personajele preferate ale copiilor.

 

3. Cum te-ai descrie? Ce s-a realizat în viața ta profesională și nu te așteptai, pe de o parte și ce așteptări ai în viitorul apropiat?

Sunt un om ambițios, vesel, pasionat de dans și muzică, iar de multe ori pot fi prea perfecționist. Viața mea profesională este cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, cea pe care de mic copil o visam. Pot spune că o mare realizare profesională este să lucrez alături de o echipă minunată și de colaboratori în cadrul TMA. În viitorul apropiat îmi doresc să continuăm ceea ce construim deja: o multitudine de spectacole senzaționale, de mare efect asupra publicului și atât de iubite de copii.

 

4. Care este colegul/colega sau care sunt colegii/colegele de care te simți apropiat, cu care colaborezi cel mai bine pe scenă?

Nu am să mă pot decide asupra unui coleg sau a unei colege. Este foarte greu acest lucru pentru că suntem cu toții diferiți, dar asemănători în același timp, iar colaborarea pe care o avem și munca de echipă pe care o facem este una extraordinară și ne completăm reciproc.

 

5. Ești licențiat în Inginerie și Management. Te-au ajutat cunoștințele acumulate în viața cotidiană? Crezi ca tinerii ar trebui să studieze mai mult sau să deprindă meserii și abilități practice?

Intotdeauna studiile sunt importante, indiferent de domeniu. Studiind, te dezvolți personal, ai mai multe șanse de reușită în viață, acumulând cunoștințe din mai multe domenii. Un lucru excelent ar fi ca toți tinerii să studieze în domeniul dorit și apoi să profeseze în urma studiilor. Contează să fie totuși un echilibru între ele.

 

6. Ce sfat ai da tinerilor care doresc să urmeze o carieră precum cea pe care o ai tu?

Le sugerez să își urmeze visurile, să muncească pentru ceea ce își doresc și să profite de toate oportunitățile pe care viața le oferă. Cariera în dans se construiește greu, dar cu ambiție, perseverență și muncă vor reuși.

 

7. Ca să te cunoaștem mai bine dorim să aflăm ce pasiuni ai, pe lângă cele legate de scenă?

Întotdeauna am fost pasionat de patinaj artistic. De asemenea, îmi place foarte mult să călătoresc, să descopăr lucruri și tradiții noi.

 

8. Cum îți vei petrece acest eveniment special, ziua de naștere? Îți urăm fericire, inspirație și perseverență!

Îmi voi petrece ziua de naștere alături de familia mea pentru că vreau să dedic această zi lor, persoanelor celor mai dragi mie: soția, fetița mea și băietelul care urmează să sosească în curând.

Mulțumesc mult încă o dată pentru urările de bine!

 

Felicitările noastre pentru realizările profesionale și personale, Alexandru!

Echipa TMA

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut