INTERVIU TAHEIRA SAȘA – CÂȘTIGĂTOAREA GOLDEN BUZZ DE LA „ROMÂNII AU TALENT”

INTERVIU TAHEIRA SAȘA – CÂȘTIGĂTOAREA GOLDEN BUZZ DE LA „ROMÂNII AU TALENT”
  1. În primul rând, felicitări! Momentul tău de la “Românii au talent” a fost senzațional. În urma lui ai primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur. Ce ai simțit în acele momente?

Mulțumesc! Am fost foarte surprinsă. Am simțit recunoștință, putere și un val mare de bucurie.

  1. Ce impact a avut asupra ta acest Golden Buzz?

A avut impactul unor dinamite de entuziasm, emoții pozitive, aprecieri și încurajări, în cel mai frumos mod. Nu mă așteptam ca atâția oameni să se bucure de pasiunea și munca mea!

  1. Cine e, de fapt, Taheira Sașa? Ce realizări ai? Ce pasiuni?

Sunt un copil care și-a descoperit destul de devreme pasiunea principală, care a avut șansa unei familii care mă susține și a unor antrenori dedicați acestei pasiuni. Printre multe premii de la diverse competiții, cea mai mare realizare a mea a fost când am ajuns vice-campionă națională, cu toate că am concurat cu participanți cu mult mai multă experiență. Astfel am putut să reprezint România la Campionatul Mondial, unde am surclasat-o pe campiona națională!  Alte pasiuni ale mele sunt: canto-ul, actoria, lectura, psihologia copiilor și voluntariatul.

  1. Bravo, Taheira! Povestește-ne, te rog, despre parcursul tău în acrobație. Când și cum ai început, cât lucrezi zilnic, care este specificul antrenamentelor tale?

Am făcut multe sporturi de mică, (tenis, înot, baschet, echitație, escaladă ș.a.), dar artele circului m-au captivat iremediabil de îndată ce le-am cunoscut. Am început la 8 ani ușor, iar acum mă antrenez aproximativ 7 ore pe zi.  De vreo doi ani, mă axez pe acrobația aeriană care este mai spectaculoasă, dar nu neglijez nici celelalte discipline.

  1. Unii dintre noi nici nu știu că există aceste discipline sportive. Cum reușești să îmbini antrenamentele zilnice cu învățatul și cu timpul liber?

 E simplu! Învăț dimineață și restul zilei mă antrenez.  Iar timpul liber vine și pleacă.

  1. Pare simplu, dar nu este deloc. Ce te vezi făcând peste 10 ani? Îți dorești să continui în acrobație sau ai alte planuri?

Peste 10 ani mă văd artistă de circ pe cele mai mari scene din lume, creând și inovând artele circului.

  1. Îți dorim succes din toată inima. Ce te motivează?

Pasiunea pentru ceea ce fac e motorul principal.

  1. Ce sfaturi ai pentru copiii și tinerii care vor să pășească pe acest drum și să se apuce de acrobație?

 Eu cred doar că trebuie să își găsească pasiunea experimentând diverse discipline,  să muncească și să nu se dea bătuți orice ar fi!

9. Și, la final, cum ți se pare colaborarea cu Teatrul Muzical Ambasadorii în superbul musical „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”?

A fost și este extraordinar. Abia aștept reprezentația din 1 iunie de la Palatul Național al Copiilor. Acolo ei mă pot vedea și poate le vine inspirația de a încerca să meargă pe drumul acrobației, la fel ca mine.

Mulțumim pentru interviu, Taheira! Mult succes  în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut