Interviu exclusiv oferit de Paula Seling pentru Teatrul Muzical Ambasadorii

Interviu exclusiv oferit de Paula Seling  pentru Teatrul Muzical Ambasadorii

Bună ziua, Paula! Ne bucurăm că ai răspuns solicitării noastre. Haide să începem cu proiectele pe care le-ai avut în ultima perioadă pe plan profesional.

Bună ziua tuturor! Am avut bucuria să lansez doua producții foarte frumoase, o prelucrare a unei lucrări ce aparține lui Georg C. Strattner (1645), cu textul lui Traian Dorz, în orchestrația lui Alexandru Gorgos – „Cer și Mare și Pământ”, a cărei videoclip a fost lansat puțin înainte de Paști și frumoasa piesa a lui Andrei Tudor –  „Tu nu vezi Cerul”, reorchestrată și înregistrată cu orchestră live, filmată la Chișinău.

De asemenea, am cântat la deschiderea Turneului de Șah, în prezența unor mari maeștri, printre care și Garry Kasparov, Mihai Leu, Bogdan Stelea și Ana Maria Brânză.

Am susținut, de asemenea, concerte în toată țara și în străinătate și am primit premiul special „Potcoava de aur” în cadrul concertului special de la Sala Palatului.

 

Feliciările noastre! Ce planuri ai pentru perioada următoare?

Plănuiesc lansarea a două videoclipuri pentru această vară și toamnă, turneul special de Crăciun, un album cu influențe folclorice și multe alte surprize frumoase.

Minunat! Sună extrem de interesant ideea acestui album cu influențe folclorice. Ca să ajungem la „VrăjitoareaKera și cele șapte nestemate” din 20 mai, spune-ne ce te-a convins să te alături echipei Teatrului Muzical Ambasadorii și cum vezi această colaborare?

Am decis să mă alătur spectacolului „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” din prima clipă în care am înregistrat demo-urile pentru Cristian Faur. I-am spus, în glumă,  că singura condiție ca eu să îi înregistrez toate piesele ar fi să interpretez partitura Anastasiei și el m-a luat în serios. Mi-a plăcut foarte mult toată muzica, iar mai apoi am văzut și  povestea frumoasă a scenariului, care m-a impresionat și am înțeles ce efect are asupra audienței: faptul că este un musical plin de învățăminte, interactiv și colorat.

Într-adevăr. Ne bucurăm să te avem în echipa Teatrului Muzical Ambasadorii! Cum te înțelegi cu noii tăi colegi de la Teatrul Muzical Ambasadorii, cu echipa, cu Ozana Barabancea?

Cu toții îmi sunt prieteni dragi de o viață, sunt oameni minunați, super profesioniști și este o încântare să lucrăm împreună.

 

În ce spectacole te vom vedea în viitorul apropiat?

În afară de spectacolul „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” din 20 mai, voi fi prezentă pe data de 27 mai la Sala Palatului alături de AlBano, la Miorița Verde Fest, turneu în Canada, turneu de colinde în Decembrie, festivalul de film din Sibiu, concert în  Bacău, Turneul Tinereții în Alba Iulia, Bistrița, Sibiu, Bihor, Festivalul Ursulețul de Aur Baia Mare, în București – O seară în parc, Cernavodă și multe altele.

Îți dorim mult succes! Cine ai dori să fie în sală la spectacolul din data de 20 mai?

Mi-ar plăcea să fie fetița mea, prietenii ei și oamenii dragi din familie.

Îți mulțumim pentru acest interviu, Paula!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut