FIGARO STYLE, adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini

FIGARO STYLE, adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini

La TEATRUL MUZICAL AMBASADORII, programul lunii iulie continuă cu FIGARO STYLE, adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini.

Cea mai recentă premieră a instituției, FIGARO STYLE adaptare pentru copii după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini, revine, la cererea publicului, pe scena Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor. Două reprezentații sunt programate în zilele de sâmbătă, 17 iulie, ora 18:00 și duminică, 18 iulie. ora 11:00. Regia spectacolului îi aparține lui Dan Tudor, iar scenografia este creația Vioricăi Petrovici. Adaptarea muzicală este semnată de Ciprian Teodorașcu. La pian: Andrei Ștefan Racu.

În această variantă scenică, Dan Tudor, regizor de succes al genului comic, îmbină o capodoperă muzicală cu una teatrală într-o viziune modernă, ștergând limitele dintre cele două genuri printr-o neașteptată reinterpretare. Abordarea sa ingenioasă, plină de rezolvări surprinzătoare, dă poveștii clasice o viață nouă, rezultatul fiind o creație de o fantezie debordantă.

Personajele arhicunoscute ale operei sunt prezentate într-o viziune originală, cu mult umor. Starea de somnambulism a îndrăgostiților Rosina și Almaviva și permanenta schimbare de situații, care mai de care mai amuzante, controlată de Figaro, contribuie din plin la crearea unei atmosfere de feerie comică.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut