Everybody Can Dance – 16 martie 2023

Everybody Can Dance – 16 martie 2023

Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită joi, 16 martie 2023, de la ora 16.00, la spectacolul „Everybody Can Dance„, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor. Intrarea este gratuită, iar locurile disponibile se pot rezerva exclusive online pe www.ticketstore.ro.

Este un spectacol-școală care a rezultat în urma workshopului organizat de Teatrul Muzical Ambasadorii și partenerul nostru, asociația Das Collectif (Viena, Austria).

„Everybody Can Dance” este un proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin intermediul programului Erasmus+. Proiectul are ca scop principal schimbul de experiență între instituții și organisme culturale care urmăresc îmbunătățirea și perfecționarea actului artistic pe scenă, dar și dezvoltarea abilităților de mișcare, joc, interpretare corporală în consens cu cele mai noi tendințe din lumea coregrafiei și ale teatrului.

Pentru ca participarea publicului să se facă în condiții de excepție, fiecare persoană poate descărca un număr de 4 invitații. Vă așteptăm cu drag!

Vârsta minimă recomandată: 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut