Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Ziua Culturii la ea acasă

13 ianuarie @ 18:00 - 19:00

Teatrul Muzical Ambasadorii și Biblioteca Națională a României vă invită la spectacolul „Ziua Culturii la ea acasă” ce va avea loc în data de 13 ianuarie 2023, ora 18:00, în Atriumul BNaR.

Intrarea este gratuită, fiind disponibile 170 locuri, așezarea pe scaune făcându-se în ordinea sosirii la eveniment.

Pentru ca participarea publicului să se facă în condiții de excepție, fiecare persoană poate obține un număr de 4 invitații, care se pot descărca gratuit accesând acest link https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Acest eveniment este dedicat Zilei Culturii Naționale, iar din programul artistic vor face parte actrița Daniela Nane și muzicianul Mihai – Ciprian Rogojan, cu momente de poezie și vibrafon, dar și soliștii lirici ai Teatrului Muzical Ambasadorii, cu arii muzicale la voce și pian: Mihaela Vîrban (soprană), Camelia Cuzub (mezzosoprană), Octavian Ene (tenor), Silviu Mihăilă (bariton), Sergiu Neamțu (bas) și Andrei Ștefan Racu (pian). Repertoriul va cuprinde lucrări muzicale ale unor compozitori români emblematici pentru creațiile lor și contribuția acestora la dezvoltarea culturii universale: George Enescu, Paul Constantinescu, Tiberiu Brediceanu, Gherase Dendrino și Vasile Popovici.

„Fără cultură şi relativa libertate pe care o implică, societatea, chiar dacă pare perfectă, nu este decât o junglă. De aceea, orice creaţie autentică este un dar către viitor” – Albert Camus.

Sufletul are nevoie de artă așa cum ochii au nevoie de lumină. Vă așteptăm!

Detalii

Data:
13 ianuarie
Timp:
18:00 - 19:00
Website:
https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Biblioteca Naționala a României
B-dul Unirii 22
București, București România
+ Google Map