Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate

25 februarie @ 11:00 - 14:00

Cea mai grandioasă producție a unui musical 100% românesc pentru copii și tineri,  “Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate” are toate ingredientele unui succes: distribuție de zile mari cu cei mai îndrăgiți artiști ai scenei românești, costume și decor fascinante, muzică și concept originale, ce poartă semnătura celebrului compozitor Cristian Faur și un parcurs epic care aduce în scenă câteva dintre cele mai iubite personaje ale basmului universal: “Aladin și lampa fermecată”, “Scufița Roșie”, “Cei trei purceluși”, “Anastasia”, “Cartea Junglei”, “Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, “Frumoasa și Bestia” și “Omul Paianjen”.

Toate aceste basme își împletesc poveștile într-o aventură plină de magie și suspans pentru a salva lumea poveștilor. Acțiunea începe în căsuța din padurea Eriborului, un tărâm magic, unde magul Serafim si ucenicul său, Piticel, păzitorii globului de cristal în care e păstrat “Spiritul Magic al Poveștilor”, încearcă să rupă blestemul vrăjitoarei Kera și să păstreze vii toate poveștile lumii. Unde oare se va ajunge la final?

Protagoniștii acestui spectacol sunt Paula Seling, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, trei dintre cei mai cunoscuți artiști români.

Regia este semmnată de Răzvan Oprea, cunoscut publicului iubitor de teatru, dar și telespectatorilor care l-au urmărit în serialul “Mondenii”. Coregrafia poartă semnătura Cezarei Blioju, iar scenografia și costumele sunt realizate de către Viorica Petrovici.

Detalii

Data:
25 februarie
Timp:
11:00 - 14:00
Categorie Eveniment:
Website:
https://tickets.operanb.ro/

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator