Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Volare – recital The Free Tenors și artiștii lirici ai Teatrului Muzical Ambasadorii

21 octombrie 2023 @ 13:00 - 14:00

Vă așteptăm cu mare drag în data de 21 octombrie, ora 13:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor, la un spectacol liric original, în care muzica clasică se împletește cu umorul.
Recitalul va fi susținut de membrii proiectului The Free Tenors, coordonat de către Cezar Ouatu, și de către artiștii lirici ai Teatrului Muzical Ambasadorii, cu care ne mândrim pentru rezultatele lor naționale și din afara țării: sopranele Andreea Bucur și Mihaela Vîrban, tenorul Octavian Ene, baritonul Silviu Mihăilă și basul Sergiu Neamțu, acompaniați de pianistul Andrei Racu.
Repertoriul abordat de către aceștia este compus din piese pop-opera și arii celebre din muzica clasică, accesibile și recunoscute de către publicul larg, care au adus emoție și momente frumoase de fiecare dată.
Cu biletele achiziționate pentru acest recital, publicul bucureștean poate participa și la „Gala Ambasadorii Muzicii în Școli” care are loc tot în 21 octombrie, dar mai devreme, de la ora 11, eveniment în care The Free Tenors va fi juriul pentru reprezentațiile artistice ale celor mai talentați copii și adolescenți din județele Bihor, Bistrița, Ialomița, Ilfov și din municipiul București.
Nu ratați acest recital unic!

Vârsta minimă recomandată: 5 ani

Vă așteptăm cu drag pe toți! 🎭🤩

Detalii

Data:
21 octombrie 2023
Timp:
13:00 - 14:00
Categorie Eveniment:
,
Website:
https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Shaw Theatre
100-110 Euston road
London, London United Kingdom
+ Google Map
Website: Locul organizării