Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Șirag de vise

25 noiembrie 2023 @ 11:00 - 12:00

„Șirag de vise” este un spectacol adaptat după poemul feeric  „Înșir’te mărgărite ” a lui Victor Eftimiu. Are un conținut magic și inspirațional, care va purta audiența într-o călătorie prin lumea basmului, unde visul fiecărui personaj este o forță ce pune lucrurile în mișcare. Cei mici se vor întâlni cu Sorina, fata lui Alb-Împărat, care are curajul să refuze o căsătorie aranjată și să pornească într-o călătorie înspre propria împlinire.

Din poveste nu lipsesc Zmeul-Zmeilor, Făt-Frumos, Ileana-Cosânzeana, Păcală, Tândală. Toți se reunesc și adaugă câte un bob de poveste la acest șirag de vise care își află în cele din urmă împlinirea.

„Șirag de vise” este un spectacol pentru copii și tineri de toate vârstele, care vă invită să visați și să explorați. Veți pleca de la spectacol cu dorința de a vă urma propriul vostru vis, indiferent cât de măreț sau simplu ar părea.

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare: Teatrul Muzical Ambasadorii, Bulevardul Tineretului 8-10, Sector 4, București

Detalii

Data:
25 noiembrie 2023
Timp:
11:00 - 12:00
Categorie Eveniment:
,
Website:
https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Sala Mică, Palatul Național al Copiilor
bulevardul Tineretului nr. 10
București, București România
+ Google Map