Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

NO NETWORK – cel mai nou spectacol de percuție neconvențională din România

14 iunie @ 18:30 - 19:30

Ritm. Energie. Percuție neconvențională. Acestea sunt ingredientele celui mai nou spectacol de percuție neconvențională din România, produs de Teatrul Muzical Ambasadorii, a cărui premieră în Republica Moldova va avea loc în data 14 iunie 2024, de la ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” .
Ce fac artiștii Teatrului Muzical Ambasadorii când nu au rețea? Cu mături, butoaie de plastic, frapiere, pungi sau pubele ei creează „No Network”, un spectacol despre lumea selfie-ului și a internetului, despre o realitate virtuală și ireală în care trăiesc din ce în ce mai mulți tineri.
Morala care se desprinde pe parcursul acestei piesei este că tehnologia are utilitatea ei, atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar aceasta trebuie folosită în mod responsabil, astfel încât să nu ajungă să pună stăpânire pe cel utilizator.
„Ideea acestui spectacol original a pornit chiar de la mine, de la faptul că mulți ani am făcut parte dintr-o trupă de percuție neconvențională și mi-am dorit să transpun acest lucru pe scenă din nou, dar sub forma unui spectacol pentru toate vârstele. Această producție nouă a Teatrului Muzical Ambasadorii – No Network – este o poveste actuală care aduce în fața publicului realitatea în care trăim cu toții, nu numai copiii și adolescenții. Spectacolul spune povestea unui tânăr care descoperă o nouă pasiune cu ajutorul muzicii și pune în plan secundar telefonul și prietenii lui virtuali. Vă invităm la o reprezentație în care veți simți și voi ritmul și muzica. Mai mult, exact ca personajul principal, veți uita complet de telefonul mobil cât timp sunteți în sala de spectacole”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.
„Prin acest spectacol am avut ocazia să îmi pun în practică experiența dobândită de ani de zile în cadrul percuției neconvenționale și, totodată, calitatea de percuționist dobândită de peste 30 de ani. Este, în momentul acesta, un punct culminant al carierei mele de muzician, de artist, dar și o provocare, pentru că vom încerca ceea ce puțini au mai încercat până acum în România”, a declarat Florin Romașcu, autorul libretului și al muzicii din spectacolul „No Network”.
„No Network” este o producție a Teatrului Muzical Ambasadorii, singurul teatru pentru copii și tineret de sub tutela Ministerului Culturii, care anul acesta împlinește 5 ani de la înființare.
Vă așteptăm în lumea Teatrului Muzical Ambasadorii, unde ne distrăm, cântăm, dansăm și celebrăm 5 ani fantastici!
Vârsta recomandată pentru acest spectacol este între 10 și 99 de ani.
Mai multe informații găsiți pe site-ul Teatrului Muzical Ambasadorii: https://www.teatrulmuzicalambasadorii.ro/.

Detalii

Data:
14 iunie
Timp:
18:30 - 19:30
Categorie Eveniment:
,
Website:
https://www.satiricus.md/events/209456

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale”
Strada Mihai Eminescu 55
Chișinău, Chișinău Moldova, Republic of
+ Google Map
Phone
+37322224034
Website: Locul organizării