Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Cutiuța Muzicală – Strică-Tot și Culorile Fermecate

6 noiembrie 2023 @ 10:00 - 11:00

Lei32

Reprezentația din data de 6 noiembrie 2023, ora 10:00, a fost programată pentru a veni în întâmpinarea profesorilor și a elevilor ca o alternativă culturală relaxantă și educativă în perioada desfășurării activității „Școala Altfel”.

Pentru detalii și rezervări: tmarezervari@gmail.com

pret bilet – 32 lei

 După o premieră plină de entuziasm și bucurie, după numeroase aprecieri primite din partea spectatorilor noștri, suntem bucuroși să anunțăm că ne reîntoarcem cu unul dintre cele mai iubite și mai așteptate spectacole ale toamnei: „Cutiuța Muzicală – Strică-tot și Culorile Fermecate”!

 „Cutiuța Muzicală – Strică-Tot și Culorile Fermecate” este un spectacol pentru întreaga familie, o poveste care continuă în aceeași notă de veselie ca și spectacolele anterioare, cu muzică și dans, dar și cu mesaje educaționale atât pentru copii, cât și pentru părinți, îmbrăcate metaforic și descoperite în dialogurile dintre personaje. Reprezentația aduce în fața publicului mult îndrăgitele personaje din „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei fermecate” și este o continuare a poveștii care a fascinat și a încântat generații de copii.

„Ca mamă pot să spun că mi-am dat seama în timp cât de important este modul în care alegi să interacționezi cu copilul tău, încă din primii ani de viață. Acesta este fundamentul construcției stimei de sine și a iubirii de sine a copilului. Un simplu cuvânt poate să te ridice sau să te coboare, la fel este și pentru copii. Ca părinți, eu consider că este datoria noastră să îi învățăm pe copii prin exemplu personal: îi putem învăța iubirea, afecțiunea, iar atunci când poate fac o greșeală, nu trebuie etichetați, ci mai degrabă trebuie să le atragem atenția asupra comportamentului”, a declarat Liliana Ștefan, psiholog, autoarea scenariului și a muzicii.

„Cutiuța Muzicală 2 – Strică-Tot și Culorile Fermecate” îl aduce pe scenă pe celebrul și temutul vrăjitor Strică-Tot, alături de haioasele personaje Albertino, Morărița, Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul și Șoricica. Vrăjitorul Strică-Tot reprezintă acel copil care, din lipsă de afecțiune și atenție, ajunge să se identifice cu mesajele pe care le-a auzit frecvent în jurul său: „ești rău”, „nu ești bun”, „nu faci nimic bine” etc.

„Cu această nouă producție ne-am dorit să le aducem copiilor o continuare a unui spectacol cu care sunt deja familiari, cu personaje pe care le îndrăgesc mult, dar și cu o nouă întorsătură de situație și noi personaje. <<Cutiuța Muzicală – Strică-Tot și Culorile Fermecate>> este un spectacol pentru toată familia, cu învățături care se desprind treptat, din dialogurile personajelor. Părinții și bunicii vor vedea, prin ochii unui copil, ce efecte pot avea asupra celor mici critica și lipsa de încurajare”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

„Cutiuța Muzicală” este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor și a revenit în atenția publicului cu primul spectacol de teatru muzical, „Aventurile Pălăriei Fermecate”, pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii. Un adevărat fenomen, Cutiuța Muzicală înseamnă peste 1.500.000 de copii vândute, 10 albume, sute de cântece pentru copii, voci celebre ale unora dintre cele mai iubite vedete din România, precum Mădălina Manole, Horia Brenciu, Loredana, Anca Țurcașiu, Dan Bittman, Silvia Dumitrescu, Sanda Ladoși, Daniela Nane, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, și nenumărate premii care recunosc valoarea și impactul asupra publicului.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste între 3-10 ani.

pret bilet – 32 lei

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Shaw Theatre
100-110 Euston road
London, London United Kingdom
+ Google Map
Website: Locul organizării