Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Caruselul Prieteniei

15 octombrie 2022 @ 11:00 - 12:00

Într-un București interbelic, piața circului este invadată de bâlciul verii, aici îi regăsim pe vânzătorii ambulanți de dulciuri, jucării și alte atracții pentru copii. Povestea se aprinde odată cu momentul apariției copiilor năzdrăvani care strică dispoziția pieței, dar mai ales  pe cea a clovnului adormit, mereu rămas în urma timpului. El devine ușor marioneta preferata a grupului răutăcios de copii, care pune la cale sabotarea spectacolului de circ. Locul preferat de întâlnire al grupului rămâne caruselul, aici se pun mereu la cale planurile de peste zi.

Pentru ca povestea să nu rămână incompletă, printre răutăcioși apare dragostea, Caruselistul și Chiva, doi tineri naivi, uniți prin dragoste la prima vedere. Grupurile copiilor se separă din cauza neînțelegerilor, conflictul se amplifică în momentul în care în rândul copiilor apare atașamentul față de cele petrecute la circ. Băieții și fetele nu se mai înțeleg, țelurile comune se despart, băieții aleg răzbunarea și răutatea gratuită, iar fetele reconcilierea.

Rămași afară din cortul circului, chiar înaintea începerii spectacolului, grupul de băieți resimte gustul destrămării prieteniei, lucru care îi va transforma în cele din urmă și îi va aduce din nou împreună pentru mai multe aventuri.

Circul simbolizează copilăria și puritatea ei, sub cupola circului, caruselul se învârte înțesat cu amintiri!

Detalii

Data:
15 octombrie 2022
Timp:
11:00 - 12:00
Categorie Eveniment:
Website:
https://tickets.operanb.ro/event.php?id=32106

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Foaier, Opera Națională București
Mihail Kogălniceanu 70-72
București,
+ Google Map