Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Bambi – Povestea Pădurii

18 octombrie 2023 @ 11:00 - 12:00

Reprezentația din data de 18 noiembrie 2023, ora 10:00, a fost programată pentru a veni în întâmpinarea profesorilor și a elevilor ca o alternativă culturală relaxantă și educativă în perioada desfășurării activității „Școala Altfel”.

Pentru detalii și rezervări:

Spectacolul „Bambi – Povestea pădurii” își propune să aducă în fața spectatorilor de toate vârstele o poveste emoționantă, plină de viață și de învățături, ce atinge teme deosebit de importante pentru dezvoltarea copiilor și a tinerilor, printre care inocența copilăriei, descoperirea și înțelegerea vieții, prietenia și spiritul de sacrificiu. Totodată, una dintre temele principale ale acestui proiect artistic este și de actualitate: invadarea naturii de către om și consecințele pentru prietenii noștri necuvântători.

Regia spectacolului este semnată de către Tony Adam Horațiu, un om cu multă deschidere spre copii și extrem de implicat în munca sa regizorală.

Într–o manieră ce împletește partitura dramatică cu muzica, dansul, elemente acrobatice și de multimedia, montarea este una dinamică, potrivită publicului de azi, atras de tehnologie și de tot ce este nou. Spectacolul propune o alternativă în abordarea textelor şi realizarea spectacolelor pentru copii, în care accentul este pus pe cunoaşterea de sine şi interacţiunea cu tot ce ne înconjoară„, a declarat Tony Adam Horațiu.

Despre această premieră managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, a precizat:

A venit toamna și odată cu ea aducem și noi în fața copiilor și tinerilor spectacolele atât de îndrăgite de ei! Pentru această stagiune am pregătit  multe surprize, prima dintre ele fiind premiera spectacolului <>. Este o poveste care ne vorbește despre copilărie, despre prietenie, dar și despre consecințele pe care acțiunile noastre le au asupra mediului înconjurător și asupra animalelor. Spectacolul îi va aduce pe cei mici mai aproape de o lume magică, dar reală – lumea pădurii. Nu trebuie să ratați <>!

Muzica este semnată de Călin Ionce, coregrafia de Cezara Blioju, iar de scenografie s-a ocupat Elena Iorga.

Bilete pentru toate reprezentațiile Teatrului Muzical Ambasadorii se găsesc la următorul link: și la:

  1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbătă și duminica)
  2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Vârsta minimă recomandată: 5 ani

Vă așteptăm cu drag pe toți! 🎭🤩

Detalii

Data:
18 octombrie 2023
Timp:
11:00 - 12:00
Categorie Eveniment:
,
Website:
https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Shaw Theatre
100-110 Euston road
London, London United Kingdom
+ Google Map
Website: Locul organizării