Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment s-a încheiat.

Bambi – Povestea Pădurii AVANPREMIERĂ

14 octombrie @ 11:00 - 12:00

Teatrul Muzical Ambasadorii anunță avanpremiera unei noi producții din acestui sezon:  „Bambi – Povestea pădurii”. Aceasta va avea loc pe data de 14 octombrie 2023, de la ora 11:00, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București.

Spectacolul „Bambi – Povestea pădurii” își propune să aducă în fața spectatorilor de toate vârstele o poveste emoționantă, plină de viață și de învățături, ce atinge teme deosebit de importante pentru dezvoltarea copiilor și a tinerilor, printre care inocența copilăriei, descoperirea și înțelegerea vieții, prietenia și spiritul de sacrificiu. Totodată, una dintre temele principale ale acestui proiect artistic este și de actualitate: invadarea naturii de către om și consecințele pentru prietenii noștri necuvântători.

Managerul Teatrului Muzical Ambasadorii, Mihai Ciprian Rogojan, ne-a declarat următoarele:

A venit toamna și odată cu ea aducem și noi în fața copiilor și tinerilor spectacolele atât de îndrăgite de ei! Pentru această stagiune am pregătit  multe surprize, prima dintre ele fiind premiera spectacolului <<Bambi – Povestea pădurii>>. Este o poveste care ne vorbește despre copilărie, despre prietenie, dar și despre consecințele pe care acțiunile noastre le au asupra mediului înconjurător și asupra animalelor. Spectacolul îi va aduce pe cei mici mai aproape de o lume magică, dar reală – lumea pădurii. Nu trebuie să ratați <<Bambi – Povestea pădurii>>!

Regia spectacolului este semnată de către Tony Adam Horațiu, un om cu multă deschidere spre copii și extrem de implicat în munca sa regizorală.

Într–o manieră ce împletește partitura dramatică cu muzica, dansul, elemente acrobatice și de multimedia, montarea este una dinamică, potrivită publicului de azi, atras de tehnologie și de tot ce este nou. Spectacolul propune o alternativă în abordarea textelor şi realizarea spectacolelor pentru copii, în care accentul este pus pe cunoaşterea de sine şi interacţiunea cu tot ce ne înconjoară”, a declarat Tony Adam Horațiu.

Elena Iorga este autoarea scenografiei acestei producții. Implicarea sa aduce valoare întregului spectacol, decorurile și costumele fiind extrem de originale și potrivite conceptului. Dânsa ne-a transmis următoarele:

„Spectacolul „Bambi – Povestea pădurii” deschide ușile unei lumi magice și captivante, oferind copiilor din ziua de azi o experiență inedită. Inspirat de populara platformă Roblox, universul scenografic îi plasează pe spectatori în mijlocul unei aventuri ce pare a fi desprinsă dintr-un joc virtual.

     Prin stilizarea pădurii cu ajutorul formelor geometrice și a liniilor fluide, se naște un tărâm misterios și plin de viață. În spatele acestor forme abstracte se află însă un mesaj puternic și clar: pădurea este un loc sacru și trebuie protejată cu orice preț. Ea este sursa vieții și a viitorului.”

Muzica este spectaculoasă, fiind semnată de Călin Ionce, iar coregrafia de către Cezara Blioju, care a semnat și coregrafia musicalului de succes „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”.

Bilete pentru toate reprezentațiile Teatrului Muzical Ambasadorii se găsesc la următorul link: bit.ly/tma_bilete și la:

  1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbătă și duminica)
  2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Vârsta minimă recomandată: 5 ani

Vă așteptăm cu drag pe toți! 🎭🤩

Detalii

Data:
14 octombrie
Timp:
11:00 - 12:00
:
,
Website:
https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Organizator

Teatrul Muzical Ambasadorii
Email
teatrulmuzicalambasadorii@gmail.com
Website: Organizator

Locul organizării

Sala Mare a Palatului Național al Copiilor
Bulevardul Tineretului 8-10
București, București 040353 România
+ Google Map
Phone
0213300838
Website: Locul organizării