Artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII vă invită într-o călătorie muzicală plină de peripeții, alături de cei mai îndrăgiți eroi ai snoavelor populare românești!

Artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII vă invită într-o călătorie muzicală plină de peripeții, alături de cei mai îndrăgiți eroi ai snoavelor populare românești!

Musicalul PĂCALĂ ȘI TÂNDALĂ, de Roman Vlad, în regia lui Atila Vizauer, scenografia Vioricăi Petrovici și coregrafia lui Alis Gheorghe, se joacă sâmbătă, 15 mai, ora 11:00 și duminică, 16 mai, ora 11:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.
Sunt invitați la eveniment toți cei care vor să îi întâlnească pe năstrușnicii eroi ai snoavelor populare românești, cunoscuți pentru istețimea lor bine ascunsă sub masca naivității, simplității și umorului. Vom colinda alături de ei frumoasa lume a satului românesc, cu obiceiuri și tradiții, cu personaje pitorești, cu dansuri, cântece, vorbe de duh și întâmplări nemaiauzite.
Spectacolul contine efecte cu lumina stroboscopica.
Parteneri media ai evenimentului sunt : Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, Ballet Magazine și GOKID.
Biletele pot fi achiziționate online pe www.ticketstore.ro sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Întrucât situația sanitară pe care o traversăm, în contextul pandemiei de COVID-19, impune reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, vă rugăm ca, pentru evitarea oricăror riscuri de sănătate, să vă informați asupra acestora și să le respectați: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguri-covid/

Vă așteptăm cu drag la spectacolele TMA, în condiții de siguranță!

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.

Sari la conținut